10 idéer på vad du kan göra med dina flickvänner

10 idéer på vad du kan göra med dina flickvänner

  1. Ta en spa-dag – Samla ihop en grupp tjejkompisar och åk till ett spa för en dag av avkoppling. Manikyr, pedikyr, massage och ansiktsbehandlingar är alla perfekta för en tjejdag. Hitta mer inspirerande läsning här.

 

  1. Gå till en bar – En barrunda är alltid ett roligt sätt att tillbringa en eftermiddag eller kväll med dina vänner. Ni kan välja en annan bar varje gång eller välja en som har flera våningar eller områden så att ni kan byta under hela kvällen.

 

  1. Gå på bio – En klassisk tjejkväll är att gå på bio tillsammans. Detta är perfekt om ni vill stanna hemma och koppla av utan att behöva oroa er för något annat. Se bara till att välja en film som alla vill se.

 

  1. Gå och shoppa – Att shoppa är alltid en rolig aktivitet, särskilt när du har vänner att göra det med. Åk till ditt favoritcentrum eller din favoritbutik och tillbringa dagen med att prova kläder, surfa runt och hitta nya skatter.

 

  1. Besök en vingård – Om du och dina väninnor gillar vin, varför inte besöka en vingård för dagen? Ni kan lära er om vintillverkning, smaka på olika typer av vin och köpa flaskor att ta med er hem. Läs mer här.

 

  1. Ha en picknick – Packa några smörgåsar, frukter och snacks och gå ut i det fria för en eftermiddagspicknick med dina väninnor. Detta är perfekt för sommardagar när vädret är fint eller för dagar när du bara vill komma bort från allting.

 

  1. Gör DIY-hantverk – Var kreativa tillsammans genom att göra DIY-hantverksprojekt. Det kan vara allt från att göra smycken till att skapa konstverk. Det kommer inte bara att vara roligt att göra, utan ni kommer också att ha några unika föremål att visa upp när ni är klara.

 

  1. Spela spel – Brädspel, kortspel, frågesportspel… det finns så många olika typer av spel som du kan spela med dina vänner. Välj dina favoriter eller prova något nytt för en kväll med skratt och goda stunder.

 

  1. Äta ute – Att gå ut och äta är alltid trevligt, särskilt när du har vänner som delar upplevelsen med dig. Välj din favoritrestaurang eller prova något nytt för en kväll med god mat och samtal.

 

  1. Sov över – Övernattningar är det ultimata sättet att tillbringa tid med dina väninnor. Titta på tjejfilmer, skvallra om pojkar, ät skräpmat … gör allt som ni brukade göra när ni var yngre och bara umgås tillsammans utan några andra distraktioner.

Läs fler artiklar här.