Så här kan du överraska din vän med en babyshower

Så här kan du överraska din vän med en babyshower

Det kan vara svårt att överraska någon med en baby shower, men med lite kreativitet går det att göra. Här är några tips som hjälper dig att planera den perfekta showeren för din vän:

 

  1. Välj ett datum som passar er båda

 

Det är viktigt att välja ett datum som passar både dig och din vän. Prata med henne om vilken tid på året hon känner sig mest bekväm med att ha duschen och försök att planera den runt det. Hitta mer inspirerande läsning här.

 

  1. Välj ett tema

 

En baby shower ska vara rolig, så välj ett tema som speglar din väns personlighet. Oavsett om hon gillar sport, mode eller allt som är flickigt finns det säkert ett tema som passar henne.

 

  1. Börja planera tidigt

 

Ju mer tid du har på dig, desto bättre. På så sätt får du gott om tid att organisera allt och se till att allt går enligt planerna på dagen för festen. Läs mer om ämnet här.

 

  1. Skicka ut inbjudningar

 

Inbjudningar är ett bra sätt att sätta tonen för showerna och ge gästerna en uppfattning om vad de kan förvänta sig. Se till att inkludera all relevant information, såsom datum, tid och plats för festen samt vad temat är.

 

  1. Dekorera i enlighet med detta

 

När du har valt ett tema är det dags att börja dekorera! Häng upp serpentiner och ballonger, sätt upp banderoller och konfetti och klä festområdet i enlighet med det valda temat.

 

  1. Planera maten och dryckerna

 

Det sista du vill är att dina gäster ska gå hungriga eller törstiga på baby shower! Servera läckra snacks och drycker som alla kommer att gilla.

 

  1. Organisera roliga spel och aktiviteter

 

Spel och aktiviteter är ett bra sätt att hålla gästerna underhållna under babyshoweren. Planera några roliga och kreativa spel som passar in i festens tema.

 

  1. Var kreativ med gåvorna

 

Om du har svårt att hitta presentidéer kan du tänka utanför boxen. Istället för att köpa traditionella babyartiklar kan du ge din vän något unikt som hon verkligen kommer att uppskatta.

 

  1. Ha kul!

 

Framför allt ska du komma ihåg att ha roligt! En baby shower ska vara ett lyckligt och minnesvärt tillfälle. Hitta mer inspiration här.