Det mesta inom skönhet finns i Kungsholmen, Stockholm

Det mesta inom skönhet finns i Kungsholmen, Stockholm

Det mesta inom skönhet och behandlingar hittar du hos Beautylounge som ligger centralt i Stockholm på Kungsholmen. Du hittar en mängd behandlingar som populära lash lift och brow lift, spraytan, fransförlängning och även klassisk ansiktsbehandling. Enkla saker som kan göra stor skillnad. Om du vill göra microneedling eller dermapen utför de även dessa behandlingarna.

 

Till sommaren eller om du ska iväg på semester kan en brasiliansk vaxning göra att du slipper oroa dig för oönskad hårväxt och kan fokusera på att njuta av värme och bad och slippa raka dig med allt det innebär med inåtväxta hårstrån, stubb och snabb utväxt.. När du är i värmen kanske du inte heller vill sminka dig men fortfarande känna dig lite extra fin, då kan du till exempel göra lash lift och brow lift och få en sminkad look utan att behöva göra något och det bästa är förstås att det inte försvinner av vatten och värmen som risken med vanligt smink är. Lash lift och brow lift är en mycket populär behandling som går ut på att man använder sig av en liknande teknik som när man permanentar. Med ögonfransarna så böjer man upp dom och oftast färgar man även dom så de får en mörk färg och ser ut som du använt dig av en ögonfransböjare. Din blick blir piggare och även mer inramad. När du gör ett brow lift så laminerar man ögonbrynen så de blir mer fluffiga samt håller sin form och just ögonbrynen är en grej som verkligen kan lyfta ett ansikte.

 

När du besöker Beautylounge kan du räkna med att vara i en trygg och avslappnad miljö, deras mål är att du som kund ska känna att du hittat ny inre energi och förstås känna dig helt nöjd med din behandling, vare sig du har gjort en fransförlängning eller deras spännande Velashape cellulitbehandling. De är proffs och du ska som kund kunna känna dig helt lugn med att ditt resultat kommer bli det bästa som går att få och för att du som kund ska känna att du når det resultat som du önskar.