Paraplyland har just paraplyet för dig

Paraplyland har just paraplyet för dig

NR.3 Kärleksparaplyet med hjärtformat handtag är ett paraply från Paraplyland med en bredd på 97 cm, en höjd på 57 cm och en hopfällbar längd på 27 cm. Vikten ligger på 300 gram, och paraplyet har en skärm som är indelad i åtta paneler och som pryds av små röda hjärtan. Ribborna är tillverkade i fiberglas och ser till så att regnskyddet förblir både vind- och regnsäkert. NR.3 Kärleksparaplyet har ett rakt handtag som i änden är format likt ett hjärta, och det finns två andra varianter av det här paraplyet att välja mellan. Priset ligger på 299 kronor, och vid beställning hos Paraplyland levereras paraplyet till ditt närmaste postkontor med fri frakt oavsett var du bor i Sverige.

 

NR.2 Kärleksparaplyet med ett hjärtformat handtag är ett regnskydd från Paraplyland med ett hjärttema som kan vara passande att antingen använda själv eller att ge bort i present vid exempelvis Alla Hjärtans Dag. Skärmen är svart och pryds med små röda hjärtan som har mindre svarta hjärtan inom sig. Handtaget har även ett rött hjärta som en extra fin detalj.

NR.2 Kärleksparaplyet kommer med ett vindsäkert system och har slitstarka fiberglasribbor som håller upp skärmen. Regnskyddet finns i två andra designs som också går att beställa hos Paraplyland, och oavsett vilken av designerna du väljer ligger priset på 329 kronor med fri frakt till närmaste postkontor.

 

NR.1 Paraply for henne med hjärtformat handtag finns att beställa hos Paraplyland för 329 kronor, och då är det fri frakt med PostNord som gäller till ditt närmaste postkontor oavsett var du bor i Sverige. Kärleksparaplyet väger allt som allt 300 gram och har en smidig hopfälld längd på 27 cm som säkerställer att paraplyet blir enkelt att förvara och transportera.

 

Om man vill undvika att bli blöt om kläderna finns det ingen bättre plats att ge sig av till än just Paraplyland. Den här butiken på nätet ser till så att man får det allra bästa drömparaplyet som man någonsin hade kunnat drömma om. Med valmöjligheter som når enda upp till 120+ paraplytyper är det givetvis inte överraskande att det finns ett paraply för alla. Oavsett om man är ute efter ett golfparaply, bröllopsparaply, barnparaply, jätteparaply eller någonting helt annat är det en garanti att Paraplyland har precis det som man eftersöker.

 

Välj leveransmetoderna Post Nord för att få ens paraply levererat till antingen ett närliggande postkontor eller hela vägen hem till ens bostad. Inga fraktkostnader krävs och man är inte heller i behov av att registrera sig hos Paraplyland för att få köpa sitt drömparaply. Satsa på denne webbutik så fort som möjligt och skydda dig mot regnet!