Upptäck ansiktsvård som motverkar problemhy

Upptäck ansiktsvård som motverkar problemhy

Problemhy drabbar många i tonåren men även senare i livet kan acne, pormaskar och fet hy vara besvärande. Det kan till och med upplevas som ännu värre när man har lämnat tonåren bakom sig eftersom den typen av hy förknippas med ungdomen.

Du som brottas med problemhy vet att det inte är det lättaste att tas med. Du tycker kanske att du har provat allt utan någon vidare framgång. Acne eller andra hudbesvär kan dessutom kännas genanta och du känner dig lätt besvärad när andra står tillräckligt nära för att se detaljerna i din hy. Så ska det inte behöva vara och nu för tiden finns produkter som är vetenskapligt framtagna just för att motverka problemhy.

Dermaceutic är ett uppskattat varumärke som startades av två hudläkare i syfte att utveckla dermatologiska produkter som är anpassad till olika hudtyper.

Produkter att använda vid problemhy

Upptäck Dermaceutic ansiktsrengöring som exfolierar och låter nya friska hudceller komma fram till ytan samtidigt som överflödig talg och orenheter sköljs bort.

Allt går att köpa på nätetoch du kan även passa på att boka en hudanalys för att hitta de bästa produkterna för just dina behov. Med modern teknik så går faktiskt hudanalysen att göra antingen digitalt eller på plats i salong.

Hitta ett brett urval av produkter för ansiktsvård, både från Dermaceutic och andra välrenommerade märken. Bra basprodukter för daglig rengöring och återfuktning är a och o men du kanske även vill passa på att skaffa det lilla extra. Till exempel ett 21-dagars ”Purify” kit för att transformera din hud i en intensivkur med fyra olika produkter, särskilt framtagna för hud med förstorade porer och acne. Det blir en fin start i rätt riktning och därefter kan du fortsätta med daglig ansiktsrengöring och kräm samt en ansiktsmask någon gång i veckan.

Ett vanligt misstag vi gör med fet hy är att tro att den inte behöver smörjas in. Det stämmer oftast inte. Tvärtom så behöver huden en balanserande och fuktgivande kräm, annars finns det risk att den hamnar ännu mer i obalans genom att vara både uttorkad och fet. Det är även viktigt att rengöra på djupet så att dagens sminkrester och föroreningar som fångats upp i ansiktet sköljs bort. Det kan annars bli en grogrund för bakterier och pormaskar.

Din hud förtjänar den bästa omvårdnad du kan ge den så börja med en bättre rutin och anpassade produkter redan idag.