Upptäck fördelarna med självhäftande folie

Upptäck fördelarna med självhäftande folie

Foliekniven.se så hittar du självhäftande folie till alla tänkbara användningsområden. Självhäftande solfilm för att minska strålning och värme inomhus på sommaren och insynsskyddande fönsterfilm är två populära produkter till hemmet och kontoret. Fönsterfilmen kan dessutom bli en snygg inredningsdetalj.

En annan folieprodukt är självhäftande griffeltavla. Det går att beställa i önskad storlek och form ger dig en flexibel och enkel lösning för smala utrymmen i köket eller hallen. Eller vad sägs om egendesignade magneter eller klistermärken, perfekt som presenter eller att sälja.

Folien finns i olika färger och går att anpassa till önskade mått, alternativt så kan du köpa i metervara och skära ut själv med en hobbykniv eller en sax.

Designa dina egna väggdekorationer

Gör ditt hem mer personligt med egna väggdekorationer i självhäftande folie. Var kreativ och beställ texter med bokstäver och siffror som du kan fästa på väggen i sovrummet, barnens rum, köket, hallen eller var du vill ha dem. Bokstäverna skärs ut och anpassas så att de sitter rakt och snyggt. Det är också en uppskattad och personlig present som visar att du känner mottagaren.

När du har beställt en text så får du hem en färdig remsa som är enkel att montera på väl rengjord yta på väggen. Det är en enklare lösning än att skriva på väggen med hjälp av en mall, vilket ofta blir snett. Dessutom så är det ofta svårt att få bokstäverna med rätt avstånd mellan varandra om du skriver på fri hand med mallar för respektive bokstav.

På foliekniven.se kan du enkelt beställa både prisvärda enstaka exemplar och större kvantiteter. Priserna varierar och är till stor del beroende på hur många kvadratcentimeter som beställs.